praga2Kedd este volt életem első pub crawl-ja. Azok akik (mint én se korábban) nem tudják mi ez: egy olyan este, ahol egy nagyobb társasággal végigjárjátok egy város megannyi kocsmáját.

A mulatság este 7-kor a hostelünkben kezdődött. Az eseményt az osztályból kijelölt néhány srác/lány szervezte. Összegyültünk a hostel ebédlőjébe, és csapatokra osztottuk az osztályt. 33-an voltunk, amibe beletartozott a tanárunk és a tanárnőnk. Minden csapat különböző színt kapott, amihez ki kellett egy csapat nevet és kiáltást találnunk. Mi a piros csapat as called as Red Tomatoes lettünk, nagyon kreatívan. Az után minden csapatból kijelöltünk egy-egy embert, az első versenyszámhoz, ami az volt, hogy ki tud leggyorsabban meginni egy üveg sört. Jó magyar és BME-s múltamra nem hoztam szégyent, meg is nyertem a versenyt, aminek a díja egy narancssárga kukás mellény volt, és egy nagyon csúf napszemüveg. És itt következett az este lényege. Bárki, bármilyen versenyszámban kihívhatott, hogy elnyerje a felszerelést, ami azért fontos, mert akinél másnap lesz a dzseki, az díjat kap. Az első kocsmában még bírtam a sarat, lenyomtam a tanárunkat egykezes fekvőtámaszban, a következő srácot szkanderben, majd még egy fekvőtámaszversenyt nyertem, de sajnos a női furfang kifogott rajtam, így amikor kihívtak “SEGGRÁZÁSBAN”, el kellett engednem a becses címeremet.

Node mentünk tovább a következő helyre, az a prágai főtéren volt egy teraszon. A legszebb az volt, hogy elvittem a nemrégiben vásárolt, egyébként vízálló hangfalamat, ami milyen kicsi, olyan hangos. Nagyon nagy bulit csináltunk, ahogyan több mint 30-an, teljesen bohócként beöltözve, énekelve és táncolva szeltük át a várost, az emberek jókedvűen figyelték, hogy vajon mit is csinálhatunk. Az este végpontja pedig egy pincehelységben elhelyezett szórakozóhely volt, ahova nagyjából éjfélkörül értünk, addigra az emberek többsége már kellőképpen illuminált állapotba volt. Nekem ez nem jött össze, próbáltam beosztani az energiámat, hogy valami emlékem is maradjon, igy nagyjából félig józanul, többnyire a tanárokkal beszélgetve telt a buli. No, de lényeg a lényeg, hogy a 2 tanár egészen hajnali 3ig velünk voltak, néha táncoltak, meghivták az egész osztályt sörre, szóval, elképesztően közvetlenek voltak, ami nagyon tetszett. Ezen felül az is érdekes volt, hogy nem arról szólt a buli, hogy ki kivel smárol vagy szexel este, mint ahogyan az magyarországon megszokott egy ilyen sulis bulin, vagy gólyatáborba, hanem mindenki csak táncolt, beszélgetett, jól érezte magát. Hát igen, más kultúra. Hazafele pedig találtunk egy nagyon furcsa, női buddhára hasonlító szobrot, amivel egy elég érdekes képet sikerült megörökíteni rólam.10249007_844426138916941_1198429844_n

Majd egy másnapos selfie-vel búcsúznék.

selfie1

2018-08-27T22:09:46+00:00April 10th, 2014|

Leave A Comment