IMG_1410

Tegnap az iskola második napján az egész osztállyal közösen elmentünk kirándulni. (Tehát Dán,Magyar és kínai diákok együtt) Előszőr is a belvIMG_1334árosba mentünk, ami nagyjából 10km. Ezt a távot nagyjából 1óra alatt tettük meg, ugyanis olyan kaotikus a közledekés, hogy alig haladtak az emberek, akik haladtak, azok meg többnyire dudálva, rángatva a Ezután felmentünk egy hatalmas toronyba, aminek nem tudom a nevét, de nagyjából funkcióját tekintve egy kilátótorony szerepét tölti be. A látogatók 300 méter magasról nézhetnek szét, mindezt úgy, hogy,üveg van a lábuk alatt, ami egyébként elég ijesztő.

IMG_1409

Ezután mentünk tovább egy rövid hajóútra a fővárost átszelő folyón. Gyönyörű időnk volt és nagyon szép kilátásunk, nagyon hangulatos volt nézni a város két oldalát a folyóról. Teljesen olyan volt, mint ha az ember google-n rákeres Shanghaira.

IMG_1389

Ezután bementünk a belváros híres vásárló negyedébe. Elképesztőek az emberek ott, ahogy fehér embert látnak, mint a piócák rávetődnek és próbálják rávenni őket, hogy vegyenek valamit.Ugyanakkor ez érdekes is volt, hogy milyen szinten nagy szerepe van a hagyományos alkudozásnak a vásárlás során.

IMG_1407

Végezetül átmentünk azon a hídon, aminek ugyszintén nem tudom a nevét, de a lényeg, hogyha átsétálsz rajta, szerencséd lesz. Reméljük így lesz.

IMG_1400

2018-08-27T22:04:59+00:00September 3rd, 2014|

Leave A Comment