IMG_2630.JPG
Biztosan emlekeztek a par hettel ezelotti postra, amikor is egy iskolai projekt kereten belul onkenteskedtunk. Az internetrol rendelt cukorkakat kellett eladnunk, es a profitot jotekony celokra ajanlottuk fel. Nos, most pedig elerkezett az ido, amikor is meglatogattunk egy kinai oregek otthonat, hogy ennivalot, es nehany aprosagot adjunk a raszoruloknak.
Tegnap adtuk le a felev zaro vizsgankat, igy este az egesz osztallyal es nehany tanarral elmentunk karaokizni, aminek a kovetkezmenye egy irgalmatlan masnapossag lett, de buszke voltam magamra, hogy fajo fejjel, nehany ora alvassal is felkeltem es elmentem, meg akkor is, ha gyalogolni kellet meg buszozni tobb mint egy orat a szakado esoben. De megerte, mert nagyon jo erzes volt latni, ahogy orulnek az idos nenik es bacsik, es hogy tenyleg jo helyre kerult az a penz, amit mi magunk kerestunk meg.

IMG_2632.JPG

Dear readers! You probably remember the previous post, as a part of school, we had a project when we sold candies for students. We offered the profit to charity at that point and today we had the chance to visit a place where old people lives and give them the food, fruits, clothes what we bought from the profit. It was a great experience to see the happiness on their face and the fact that we could entertain them with some songs, and little conversations. I think volounteering is always a great thing to do and I am happy that the school helped us with this opportunity, speically because nowadays, our generation (18-25) I think forgot about how important is to help people if you are able to.

2018-08-27T22:03:00+00:00November 6th, 2014|

Leave A Comment