Sokan kérdezik, hogy élvezem-e az itteni egyetemet? Megérte-e kijönni ide tanulnom? Nem akarom elbagatelizálni az oktatást, de kétségtelen, hogy sokkal kötetlenebb a hangulat, mint otthon. Az első hónapok órái alatt kialakult egy kisebb nézeteltérés a diákok között, hogy általánosságban az osztály lány, vagy fiú tagjai készülnek fel-e jobban az órára és melyik nem a kreativabb. Annak céljából, hogy ennek a gyermeteg, szubjektiv vitának a végére pontot tegyünk, a tanáraink szerveztek egy mini vetélkedőt, osztályon belül. Természetesen nem tudtuk előre.

A megmérettetés első feladata az előző órán vett anyaghoz kapcsolódott .A második feladatban egy torpedóhoz hasonló játékot játszottunk és ott hatalmas bravúrral legyőztük a lányokat. Az utolsó feladatra mindkét csapatnak fél órája volt felkészülni: ki kellett találni egy max. 3 perces kreatív előadást. A következő videón a 80-as évekből már ismert Sabrina – Boys, boys, boys cimű dalát dolgoztuk fel és “kicsit” a szöveget is átirtuk. Természetesen nem arról szólt a dolog, hogy milyen a hangunk, hanem a kreativitásunkat pontozták, amivel győztünk is a nap végére.

Nekem az a legmeggyőzőbb az egészben, hogy a tanárok figyeltek ránk és még ha feltétlenül nem is a tananyaghoz kapcsolódott minden egyes perce ennek a napnak, tudták, hogy ez a fejlődésünket szolgálja, tehát rugalmasan, új feladatokat és óramenetet terveztek. Ezt lenyűgözőnek tartom és ezért szeretek itt tanulni.

2018-08-27T22:01:33+00:00January 30th, 2015|

Leave A Comment