f050d99483ad23ba577422803d311928

Edukáció 2014

Kedves Olvasók! Örömmel jelentem be, hogy idén, Január 21-23 között megtalálhattok az Edukáció kiállításon, a Syma sportcsarnokban. A részvétel teljesen ingyenes és reggel 10-től délután 17.00-ig lehet látogatni. A diákok erről a napról igazolást a helyszínen tudnak kérni.

Miért érdemes eljönni?

Rengeteg különböző stand és előadás lesz, szinte az összes haza felsőoktatási intézmény képviselteti magát, ezen kívül pedig számos külföldi egyetem, diákügynökség. Információt kaphattok első kézből külföldön élő diákoktól, köztük tőlem is. Ezen felül pedig rengeteg különböző álláspontot, előadást hallhattok, hogy miért és hova érdemes elmenni tovább tanulni.

Kinek érdemes eljönni?

Egyértelműen mindenkinek, aki a gimnázium után tovább szeretne tanulni. Sőt, azoknak is, akik már valamely felsőoktatásban részt vesznek, de gondolkoznak további tanulmányokon, esetleg iskolát váltatnának, vagy csak szeretnének betekintést nyerni más intézmények működésébe.
Szülőknek is erősen ajánlanám ezt a 3 napos rendezvényt, hiszen rengeteg információt tudhatnak meg, amivel a gyermekeik tovább tanulását tudják elősegíteni. Továbbá, külföldön élő diákoktól tudhatnak meg információkat arról, hogy mik a valós előnyei és nehézségei a külföldön való tovább tanulásnak.

Én mit csinálok ott?

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy rengeteg diák keres meg, Dániával vagy Kínával kapcsolatban és ebből kifolyólag a Business Academy Aarhus-t fogom képviselni, ahol jelenleg folytatom a tanulmányaimat. Akinek specifikusan hozzám lenne kérdése, meg fog találni a “Dániai továbbtanulás” vagy “Study in Denmark” standjánál. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam és nagy megtiszteltetés, hogy olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akiknek a célja a diákok segítése, ahogy jómagamnak is.

Experts in Teams 2015

Bárki, akinek kérdése van hozzám, a dániai tovább tanulásról, ösztöndíjakról, bátran jöjjön oda beszélgetni, továbbá, e-mailben a “balazs.judik@gmail.com”-on tudtok elérni. Kérlek, osszátok meg minél többen ezt a bejegyzést, hogy több embernek tudjunk segíteni!

Vi ses!

2018-08-27T21:59:48+00:00January 13th, 2016|

Leave A Comment