Az előző cikk folytatásaként felkerült a @Határátkelővel készített podcast második része is. Ebben a részben arról beszélgettünk, hogy milyen Dániában kikerülni, mint friss diplomás és beállni a 9-5 mókuskerékben. Vajon tényleg létezik-e a “álommunkahely” és ha igen, milyen előnye és hátránya vannak annak.

Az is kiderült, hogy mennyire barátságosak illetve befogadóak a dánok hosszútávon illetve milyen a dán munkahelyi kultúra. Az is felmerült, hogy mennyire jön szóba egy idő után az embernek a személyes víziója, ez hogyan egyeztethető össze a munkahellyel. Nem titok, én tovább léptem és bejártam Dél-Kelet Ázsiát.

Szó volt arról is, hogy melyik országban milyen meglepetések értek, melyik volt a legjobb hely az utazás alatt, illetve, melyik volt az, ahova abszolút nem ajánlanám, hogy menjél (Bali..).  Arról is beszéltünk, hogy mit adott egy a közel fél év Ázsiában, mit lehet ebből tanulni és hasznosítani és végül, merre az előre ezután.

A podcast jövője

Fontos kérdés manapság, hogy milyen tartalmat érdemes gyártani. Itt az érdemes egy dolgot jelent. Te, mint olvasóm, mi az, amire igényt tartasz? Én továbbra is fogok utazni, kalandozni, a nagy kérdés viszont az, hogy ebből mi az, ami téged érdekel. Neked mi lenne az, amit szívesen olvasnál tőlem? Utazással kapcsolatos tanácsok? Inkább több utazási útmutató? Vagy ezeknek a kombinációja? Ezenfelül, van olyan régió, rendezvény, amit szerinted érdemes lenne kipróbálni és megosztani itt? Írd meg kommentben, mert ezekből tudom fejleszteni a blogot Veled együtt.

Szeretnél elsőként értesülni utazással kapcsolatos cikkekről? 

Feliratkozom