Kiknek szól ez a könyv?

Eldöntötted, hogy bejárod a világot? Esetleg csak játszol a gondolattal? Vagy még magadnak sem mered belátni, hogy a legvadabb álmaid egyike ez lenne? Én is végig mentem ezeken a szakaszokon, úgyhogy jó helyen jársz. Én végül megtettem, kiléptem az álom munkahelyemről és világgá mentem. Három hónapig utaztam Ázsiában és az ebből adódó, bullshit mentes tapasztalataimat szeretném megosztani veled. A kezdetektől, a félelmeken át az elhatározásig bemutatom a folyamatot. Thaiföldön, Vietnámban, Kínában, Szingapúrban, Fülöp-szigeteken és Indonéziában voltam.

Miben tudok segíteni?

Saját példákon keresztül segítek tanácsokkal, hogy hogyan tudsz minél olcsóbban szállást találni, étkezni, utazni. Ezeken felül van még néhány olyan téma, mint a közbiztonság, ivóvíz, hulladékmentes utazás, oltások – amiről szó lesz. 35 oldal a teljes tartalom, nagyjából egy órányi olvasmány.

Életem legjobb döntése volt az, hogy egyedül utaztam. Viszont ez rengeteg felkészüléssel járt, ami mind idő – és egyébként, hol találok olyan információt, ami megbízható? Szeretném, ha neked is sikeres és élménydús lenne ez a kaland, így az általam kitaposott utat mutatom be.

Hogyan?

A vásárlás után kapni fogsz emailben egy linket és le tudod tölteni a PDF-et. Ezt laptopon, tableten, telefonon és Kindle-n is tudod olvasni.

***

Ha úgy érzed, hogy nem vagy megelégedve a tartalommal, visszatérítem a könyv árát. Ezt emailben tudod jelezni.