Tippek2019-04-18T06:51:12+02:00

TIPPEK

Köszönöm, hogy támogatsz, mint bloggert, utazót, tartalomgyártót – bárhogy is nevezzük. Én ezeket az oldalakat használom az utazásaim alatt és neked is ezeket ajánlanám. Ha az itt megjelenített linken keresztül foglalsz, akkor két dolog történik: te ugyanazt az árat fizeted, mintha az én linkem nélkül használnád a szolgáltatást – viszont én kapok nagyjából 3-5% jutalékot a szolgáltatótol, ami segít abban, hogy tudjak utazni. Köszönöm a segítséged!

Ez miért éri meg a cégeknek?

Egész egyszerűen azért, mert ha ők segítenek az utazóknak, bloggereknek egy minimális összeggel, akkor többet fogjuk használni az utazás alatt a szolgáltatásaikat, így mindenki jól jár. A vásárló ugyanannyit fizet, a blogger kap egy kis összeget a szolgáltatótól, a szolgáltató pedig örül, hogy az emberek őket választják.

Foglalok

Booking.com

Kipróbáltam szinte az összes létező szállásfoglaló platformot, de mindig az a végeredmény, hogy ez a legjobb. Náluk a legszélesebb a választék, és sokszor akár 40-60% meg lehet takarítani. Foglaltam már hostel 1 EUR környékén de foglaltam rajtuk keresztül 5★ szállást is, tehát bármit lehet találni

Mielőtt új helyre érkezem, végig megyek az olcsóbb hosteleken, megnézem a képeket, az ajánlásokat és az alapján választok. Általában a tisztaság és az ár az elsődleges szempont nálam.

Airbnb.com

Különösen akkor éri meg Airbnb-t használni, ha hosszabb időre tervezel megszállni egy városban. Sokszor – hotelekkel ellentétben – itt lehetőség van kedvezményre, ha több hétre, illetve hónapra foglalsz. Ázsiában több országban lehet privát villát találni és ha többen foglaltok, olcsóbban tud kijönni, mint egy hostel.

Arra is praktikus, ha nagyvárosban szeretnél privát szobát bérelni. Sokszor a helyiek olcsóbban ajánlanak szállást ezen keresztül, különösen akkor, ha egy zsúfolt városról van szó.

Foglalok
Foglalok

Agoda.com

Amiért kifejezetten szeretem az Agodát, az a kedvezmények. Ők Ázsiában talán a legnagyobb szállás szolgáltató cég és egy biztos, hihetlen sok “last minute” ajánlatuk van, sokszor egészen 80% akcióig. Hosteleket is megjelenítenek, de ők alapvetően a hotel szektorban erősek.

Ha esetleg hotel szobát keresel vagy egy pár nap privát időre van szükséged, mindenképpen őket használd.

Ezt olvastad már?